Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Čović počasni građanin Stoca

covic stolac223

Predsjedniku HDZ-a BiH i predsjedatelju Predsjedništva BiH dr. Draganu Čoviću u srijedu je prilikom proslave Dana općine Stolac i patrona župe Stolac, dodijeljeno javno priznanje – povelja “Počasni građanin općine Stolac”, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Odluku o dodjeli priznanja donijelo je Općinsko vijeće Stolac, a povelja je uručena, kako su naveli u priopćenju, za nemjerljiv doprinos i razumijevanje za opće stanje u Stocu i za nesebično modeliranje svih načina pomoći općini Stolac. Naglašava se Čovićeva podrška financijskoj održivosti proteklih godina, posebno u razdoblju od 2005. godine, kada je općina Stolac bila u financijskim problemima.

– Kontinuitet pomoći uveliko je pomogao da se danas govori o razvoju općine, da se razgovara o putnim komunikacijama od značaja za općinu, te se i dalje promišlja kako život u Stocu napraviti boljim za sve stanovnike – kazao je prilikom dodjele povelje načelnik općine Stolac Stjepan Bošković.

Čović je u svom govoru zahvalio na javnom priznanju, obećao je daljnju pomoć ovoj općini u svim segmentima u kojima to bude potrebno te čestitao Dan općine i blagdan sv. Ilije stanovnicima općine.

Svečanosti su nazočili brojni dužnosnici sa svih razina izvršne i zakonodavne vlasti, predstavnici društvenog, kulturnog, sportskog i gospodarskog života.

Svečanom prijemu prethodio je sastanak izaslanstva HDZ-a BiH sa izaslanstvom općine Stolac. Izaslanstvo HDZ-a BiH predvodio je predsjendik Čović a izaslanstvo općine Stolac, načelnik Bošković.

Na sastanku se razgovaralo i o infrastrukturnim projektima na području općine Stolac, izgradnji ceste Stolac-Neum, o vodoopskrbi, gospodarskim te drugim važnim temama za općinu Stolac.