Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

otvorili vrata jednakosti

Cvijanović: SNSD je velika porodica koja predano radi za RS

Козарска Дубица – СНСД – прослава Д
Cvijanović u Kozarskoj Dubici FOTO Srna

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Gradiška Ranka Perić Romić istakla je da su žene “jača strana SNSD-a i RS”

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras u Gradišci da je SNSD velika porodica koja predano radi za Republiku Srpsku i sve njene lokalne zajednice.

“Trudimo se da ono što radimo u političkom smislu obilježi ne samo sadašnje nego i buduće vrijeme, vodeći računa o generacijama koje dolaze”, rekla je Cvijanovićeva na proslavi Međunarodnog dana žena koju je organizovao Aktiv žena SNSD-a Gradiška.

Ona je istakla da je ponosna na žene SNSD-a, ali i na sve žene u RS, jer su one velika snaga društva.

“Raduje me da žene dobijaju sve više na značaju u društvu i što danas možemo da ih vidimo na ključnim pozicijama”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je SNSD jedna od političkih partija koja je prva otvorila vrata jednakosti žena i muškaraca.

Proslava 8. marta u organizaciji Aktiva žena SNSD-a Gradiška

“SNSD je to pokazao tako što je kandidovao žene na važne pozicije i otvorio vrata sve većem učešću žena u politici. Da bi društvo bilo jednakih šansi za žene i muškarce, morate praviti poteze koji to praktično pokazuju”, navela je Cvijanovićeva.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Gradiška Ranka Perić Romić istakla je da su žene “jača strana SNSD-a i RS”.

“Žene pokazuju snagu, istrajnost i ljubav prema Republici Srpskoj. Ovo je prilika da se prisjetimo šta je 8. mart, zbog čega ga slavimo i da kažemo šta su nam planovi”, rekla je ona.

Cvijanović na proslavi u Gradišci

Romićeva je navela da je SNSD ponosan što RS predstavlja žena, kao predsjednica RS.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić rekao je da 8. mart nije samo simbolika, već da treba da ukaže na ključni značaj žena za porodicu, društveni i politički razvoj.

“SNSD je to pokazao svojom politikom, jer su članice ove stranke na ključnim pozicijama u izvršnoj vlasti. Žene imaju puno energije i snage da rade za dobrobit Gradiške i RS”, rekao je Adžić.

Proslavi Međunarodnog dana žena prisustvovalo je više od 600 članica SNSD-a i funkcionera ove stranke.

Cvijanović se pojavila i u Kozarskoj Dubici i kazala da su članice i aktivistkinje uvijek davale ogroman doprinos definisanju partijskih politika koje se prvenstveno odnose na stabilnost RS.

“Iz tog razloga značajno smo se bavili i finansijskim stvarima, ali smo isto tako vodili računa o socijalnoj sferi, bavili se pitanjem obrazovanja i drugim pitanjima. U suštini uvijek je bio jedan cilj – stabilna RS”, poručila je Cvijanović.