Cvijanović: Narod neće one koji smatraju da je Sarajevo važnije od Banje Luke

cvijanovic dodik snsd

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će ta stranka nastaviti za brani ustavnu i dejtonsku poziciju Republike Srpske, bez bilo kakvih ustupaka.

“To ćemo nastaviti i dalje da radimo, nemamo oscilacija u onome što činimo i narod je to prepoznao”, rekao je Dodik.

On je u banjalučkom naselju Karanovac, gdje je održana predizborna tribina SNSD-a, rekao je da ta stranka i njeno rukovostvo stalno uz narod u Republici Srpskoj.

“U svako mjesto možemo da dođemo s obrazom, jer smo realizovali mnogo dobrih projekata”, naglasio je Dodik i dodao da su opšti izbori već završeni, kada je riječ o opredjeljenju naroda, koji daje punu podršku politici SNSD-a.

Kandidat koalicije SNSD-DNP-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović je istakla da je cilj stabilna Republika Srpska sa institucijama koje mogu da rade, grade, povećavaju plate i penzije.

“To je narod prepoznao i zato imamo veoma posjećene predizborne tribine, za razliku od opozicionih partija”, rekla je Cvijanović.

Ona je navela da narod neće izdaju, destruktivan odnos prema Republici Srpskoj i one koji smatraju da je Sarajevo važnije od Banjaluke.

“Narod je prepoznao vrijednosti SNSD-a, ali i mi znamo vrijednost našeg naroda. Zajedno radimo za bolju, veću, jaču i uspješnu Republiku Srpsku”, rekla je Cvijanović.

Nakon izbora, kako je istakla, treba brzo formirati vlast i očuvati jedinstvo institucija kako bi se išlo sigurnim korakom ka budućnosti.

Kandidat SNSD-a za parlament BiH Marinko Umičević je rekao da je njegov politički koncept borba za radna mjesta i dostojanstvo radnika u privredi.

On je naglasio da je neophodno raditi na smanjenju nameta u realnom sektoru.