Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NSRS

Dodik: Nikad nisi išao službenim autom na predizborni skup? Jesi pošten j*** te

New Project

Govorio je kako su Šarović i SDS “marginalci”, te da su bivši SDS-ovci, poput Nenada Stevandića i Darka Banjca “političke gromade

Obraćanja člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika i predsjednika SDS-a Mirka Šarovića na posebnoj sjednici NSRS-a u jednom momentu je prerastao u verbalni duel.

– Prebrojte zastupnike koje ste kupili poslije izbornog procesa i time uništili demokratski ambijent. Nije problem, izglasat ćete ovo upravo sa takvima, ali sa njima ne možete imati budućnost RS-a i ostvariti demokratsko društvo. Predlažem vam da ih se oslobodite i da ih ne kupujete na vašoj pijaci, onda će RS imati budućnost – rekao je Šarović.

Dodik mu je odmah uzvratio, te rekao kako su Šarović i SDS “marginalci”, te da su bivši SDS-ovci, poput Nenada Stevandića i Darka Banjca “političke gromade”.

Upitao Šarovića i da li je ikada službenim autom ministarstva otišao na predizborni skup SDS-a.

– Nikada nisi službenim autom ministarstva otišao na predizborni skup SDS-a?! Nikada?! O jesi i pošten je***. Ja ću i dalje ići helikopterom. Za razliku od tebe ja sam izabrani funkcioner, a ti nisi – rekao je Dodik.

Izlaganje Dodika o korištenju službenih automobila možete pogledati od 55. minute u priloženom videu.

https://www.facebook.com/229937160532143/videos/317274939385538/