Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dodik oženio sina, samo na muziku potrošio 50.000 KM

igor-dodik-svadba

Svadba za pamćenje na imanju predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, tako počinju svi izvještaji medija o ženidbi Dodikovog sina Igora i njegove izabranice Ivane iz Beograda.

Slavlje je upriličeno u luksuznom bijelom šatoru, pod kojim se pojavilo oko 450 zvanica. Počelo je u subotu oko 18 sati i trajalo je do zore.

mlada igor dodik

Prvi čovjek RS-a nije štedio novac za “svadbu godine”, kako su taj događaj nazvali mediji u RS-u. Vrunski muzičari, ukusni specijaliteti domaće i mediteranske kuhinje, poznata hercegovačka vina…

[pull_quote_right]Predsjednik RS-a je pozdravljajući goste rekao da je kao političar održao na hiljade govora, ali da mu je ovaj za sina Igora, kao i onaj kada je udavao kćerku Goricu najdraži i da svaki otac sanja ovaj trenutak[/pull_quote_right]

Mediji pišu kako je sve koštalo oko 200.000 konvertibilnih maraka.

Samo je muzika plaćena 50.000 KM. Osim Milorada Dodika, bil je tu i njegova supruga Snježana, kćerka Gorica i Igorov deda Bogdan.

Dan ranije su obavili i crkveno vjenčanje na području Laktaša.

Nakon prvog plesa, sve okupljene je pozdravio “Alegro bend”.

Paralelno sa žurkom brojni konobari počeli su da poslužuju ukusne specijalitete – jagnjeće i svinjsko pečenje, rolovanu teletinu, specijalitete od piletine i ribe.

Nakon prvog sata žurke, mikrofon je preuzeo Aca Pejović koji je tri sata, uz malu “pomoć” turbo – folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Miroslava Ilića raspalio atmosferu.

Predsjednik RS-a je pozdravljajući goste rekao da je kao političar održao na hiljade govora, ali da mu je ovaj za sina Igora, kao i onaj kada je udavao kćerku Goricu najdraži i da svaki otac sanja ovaj trenutak.

dodik-igor-ivana

Oko ponoći je u salu dovezena i torta na nekoliko spratova, koju su isjekli sretni mladenci uz poljubac.

Cvijanović, Kusturica, vladika Grigorije…

Svadbi su prisustvovali premijerka RS Željka Cvijanović, predsjednik parlamenta RS Nedeljko Čubrilović, brojni ministri u Vladi RS, režiser Emir Kusturica, vladika Grigorije, ugledni sportisti iz Srbije, estradni umjetnici i predstavnici kulturnog života RS.