Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

predsjednik snsd-a

Dodik se posipa pepelom: Možda neke stvari koje sam rekao nisu bile dobre

Milorad Dodik nakon poraza u Banjoj Luci obratio se medijima
16.11.2020., Kancelarija SNSD, Banja Luka (BiH) – Milorad Dodik, predsjednik SNSD i srpski clan Predsjednistva BiH, odrzao je press konferenciju na kojoj je pokazao papir s potpisima vec formirane koalicije na nivou Banja Luke usprkos pobjedi oporbenog kandidata Draska Stanivukovica za gradonacelnika ovog grada. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Dodik je istakao da voli Banju Luku, te da je ponosan na mnoge stvari koje su tu urađene

Predsjednik SNDS-a Milorad Dodik rekao je da je Igor Radojičić važan čovjek ovu stranku.

– Sada je najvažnije da ozdravi. Kada se vrati na posao održaćemo sastanak, te ćemo razgovarati o daljem djelovanju. Svakako, nećemo ga napustiti, pa on je bio na važnim funkcijama – rekao je Dodik.

Dodik je istakao da voli Banju Luku, te da je ponosan na mnoge stvari koje su tu urađene.

– Nastavićemo da radimo na tome da RS bude snažnija, a ujedno i da Banja Luka bude uređenija. Želim da Banja Luka bude što bolja, ali mislim po onome što je novi gradonačelnik ponudio i obećao iluzorno, istakao je Dodik.

– Žao mi je što je Igor izgubio u Banjoj Luci, mislim da je on bio najbolja opcija za Banju Luku. Ja sam rekao svoje mišljenje o izborima, možda neke stvari koje sam rekao tada nisu bile dobre. Mi smo očistili Banju Luku od kriminala, rekao je Dodik.

Podsjetimo, dosadašnji gradonačelnik Banje Luke zaražen je virusom korona i nalazi se na bolničkom liječenju.

Naveo je da mu je “žao što je do ovog došlo sa SPS-om”.

– Žao mi je što je do ovog došlo sa SPS-om jer ni druge partije neće sa njima u koaliciju, bilo je ili mi ili oni, rekao je Dodik.