Naša stranka

Predrag Kojović: Građani Sarajeva su jasno rekli da ne žele živjeti u etničkim torovima

predrag kojovic 4 nasa stranka

Vodosnabdijevanje, izgradnja pristupnih puteva, sve ono što građani traže bit će prioriteti u mom radu. Nije vrijeme za ski staze u gradu i nove žičare, treba rješavati probleme koji će olakšati život građana i ja ću slušati građane-kazao je nopvi načelnik Općine Centar Srđan Mandić

– Dobro veče Bosno i Hercegovino, dobro veče građanima Općine Centar i Sarajeva. Ja sam Srđan Mandić i novi sam načelnik Općine Centar-kazao je Mandić, kandidat  „Četvorke“ iz Naše stranke u prvom obraćanju javnosti nakon prvih nezvaničnih rezultata lokalnih izbora u BiH.

On je poručio da je „dijete Sarajeva“ i da će biti načelnik svih građana, posebno onih koji kako je kazao koji nisu galsali za njega, ocijenivši da je kampanja pred lokalne izbore bila najprljavija do sada, ali da je on zaboravio sve i da od danas gleda u budućnost i ono što će biti prioriteti od interesa za građane.

– Vodosnabdijevanje, izgradnja pristupnih puteva, sve ono što građani traže bit će prioriteti u mom radu. Nije vrijeme za ski staze u gradu i nove žičare, treba rješavati probleme koji će olakšati život građana i ja ću slušati građane-kazao je Mandić.

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović i u veoma emotivnom govoru zahvalio  se kandidatima, članovima i volonterima te stranke,a  posebno se građanima koji su glasali i dali podršku kandidatima Naše stranke i „Četvorke“.

-Ovo je bilo daleko više od lokalnih izbora. U Sarajevu je bio referendum u kakvoj Bosni i Hercegovini želimo živjeti. Građani Sarajeva su glasno i jasno i neviđenom većinom rekli da ne žele živjeti u etničkim torovima – kazao je Kojović, ocijenivši da je pred „četvorkom“ i Našom strankom velika odgovornost da opravdaju povjerenje koje su im ukazali građani.