BiH

Primopredaja dužnosti

Ernest Imamović zvanično preuzeo funkciju gradonačelnika Goražda

25/12/2020

Dosadašnji gradonačelnik grada na Drini Muhamed Ramović upoznao je Imamovića sa stanjem u Gradskoj upravi, te započetim projektima i poželio mu uspješan rad za dobrobit svih stanovnika Goražda

Primopredaja dužnosti između dosadašnjeg gradonačelnika Goražda Muhameda Ramovića i novoizabranog gradonačelnika Ernesta Imamovića izvršena je danas u Gradskoj upravi, uz prisustvo Komisije za primopredaju službene dokumentacije i opreme.

Imamović je time zvanično preuzeo funkciju gradonačelnika Goražda s tim da će se, kako je rečeno danas, službena primopredaja izvršiti za deset dana.

Dosadašnji gradonačelnik grada na Drini Muhamed Ramović upoznao je Imamovića sa stanjem u Gradskoj upravi, te započetim projektima i poželio mu uspješan rad za dobrobit svih stanovnika Goražda.

Gradonačelnik Ernest Imamović izrazio je nadu da će opravdati povjerenje građana i da će u narednom periodu svoju dužnost obavljati na zadovoljstvo i građana i uposlenika.

– Nakon deset dana građani će biti upoznati s poslovanjem Grada Goražda javno i transparentno kako je i obećano tokom predizborne kampanje, a što će biti objavljeno na pres-konferenciji – kazao je Imamović.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.