Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Član Predsjedništva SDS-a

Glamočak: Podsjećamo, Dodik je čitav mandat bio premijer u tehničkom mandatu

Бањалука – Гламочак – конференција

Glamočak je ocijenio licemjernim današnje izjave predsjedavajućeg Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staše Košarca i portparola SNSD-a Radovana Kovačevića

Član Predsjedništva SDS-a Nedeljko Glamočak rekao je da SDS i lider ove stranke Mirko Šarović ničim ne sprečavaju SNSD da sa SDA formira Vijeće ministara BiH, kao što su to uradili prilikom izbora Nebojše Radmanovića i Nikole Špirića u rukovodstvo Predstavničkog i Doma naroda parlamenta BiH.

Iz SDS-a je saopšteno da je Glamočak poručio da će se ova stranka boriti za Republiku Srpsku i interese njenih građana da, prije svega, mirno i bolje žive.

Glamočak je ocijenio licemjernim današnje izjave predsjedavajućeg Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staše Košarca i portparola SNSD-a Radovana Kovačevića, navodeći da je lider SNSD-a Milorad Dodik, “uz amin međunarodne zajednice, čitav jedan mandat ostao premijer u tehničkom mandatu na vlasti”.

On je optužio SNSD da svojom politikom uništava RS, kao i da je mnoge nadležnosti prenio na nivo BiH.

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević danas je izjavio, između ostalog, da je predsjednik SDS-a Mirko Šarović, koji je izbor građana RS nazvao “potencijalno najgorom vlašću u BiH”, otvoreno i jasno pokazao šta misli o biračima u RS i njihovoj izbornoj volji.

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac izjavio je, između ostalog, da je grčevita borba lidera SDS-a Mirka Šarovića za deblokadu rada parlamenta BiH u funkciji ostvarivanja ličnih interesa i opstanka Šarovića i ministara iz SDS-a i PDP-a u tehničkom mandatu Vijeća ministara.