Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

REAKCIJE

Gorica Dodik o gostovanju Schmidta na RTRS: Jel to bio cilj da njih dvojicu posvađate?!

gorica schmidt

Dan nakon intervjua oglasila se i Gorica Dodika, kćerka Milorada Dodika, koja je nedavno zajedno s bratom Igorom završila na američkoj “crnoj listi” na kojoj je njihov otac već duže vrijeme

Iznenadni intervju Christiana Schmidta na RTRS-u izazvao je veliku pažnju javnosti.

Visoki predstavnik u zgradi OHR-a u Sarajevu razgovarao je s novinarom RTRS-a i autorom emisije Telering na toj televiziji Matom Đakovićem.

Za mnoge je Schmidtov intervju na RTRS-u bio šok, iz prostog razloga što je taj javni servis pod kontrolom vladajućeg SNSD-a, čiji šef nije u baš najboljim odnosnima sa Schmidtom, kojeg čak ne priznaje kao visokog predstavnika. Intervju su neki protumačili kao i priznanje RTRS-a da je Schmidt ipak visoki predstvanik. Na RTRS-u Schmidta su do sada nerijetko oslovljavali sa “turista”.

Dan nakon intervjua oglasila se i Gorica Dodika, kćerka Milorada Dodika, koja je nedavno zajedno s bratom Igorom završila na američkoj “crnoj listi” na kojoj je njihov otac već duže vrijeme.

“I šta je poenta onih koji opravdavaju gostovanje one spodobe na RTRS?! Dok se neki bore sa vetrenjačama i taj isti smrad bi da ukine Republiku Srpsku, vi mu na noge idete. Na sve to dajete idiotima povoda da likuju da bi i za to Milorada optužili”, poručila je Gorica Dodika na Twitteru i dodala:

“Dozvolili ste da pljuje po čovjeku koji jasno i glasno stoji iza Milorada, koji se nije ućutao i čeka ishod kao mnogi koji to godinama rade. Jel to bio cilj da njih dvojicu posvađate?! Jel treba eliminisati svakoga ko mu je podrška?”, upitala je Gorica Dodik.

gorica tweet
FOTO: Screenshot
Tweet Gorice Dodik

Najluđa potjera koju ste ikada vidjeli: “Čovječe ovo je GTA 6”