BiH

Predsjednik SDS-a

Govedarica: Vidjet ću da li ću se ponovo kandidovati

11/04/2019

Predsjedništvo SDS-a je danas pružilo podršku njihovom članu i ministru sigurnosti BiH u tehničkom mandatu Draganu Mektiću, ali su naveli da nije stav SDS-a da BiH treba da uđe u NATO savez, čemu se protive

Glavni odbor Srpske demokratske strake (SDS) će 21. aprila u Istočnom Sarajevu razmatrati konačni tekst kriterija za unutarstranačke izbore.

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica tvrdi da još nisu razgovarali o imenima kandidata za stranačkog lidera, kao i da će “vidjeti” da li će se on ponovo kandidovati.

– Nemamo još istaknutih kandidatura, jedna je bila najavljena, ali zvanično u stranku još nije došla ni jedna kandidatura – rekao je Govedarica novinarima, nakon sjednice Predsjedništva SDS-a.

Predsjedništvo SDS-a je danas pružilo podršku njihovom članu i ministru sigurnosti BiH u tehničkom mandatu Draganu Mektiću, ali su naveli da nije stav SDS-a da BiH treba da uđe u NATO savez, čemu se protive.

Članove Predsjedništva SDS-a danas je, kako je kazao, šef kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini RS-a Miladin Stanić obavijestio o nedavnom sastanku kod predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović o 9. januaru te smatraju da “dan RS treba da bude definisan posebnim zakonom, a ne kroz Zakon o praznicima”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.