Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Handanagić: Iskrena podrška Starograđana najveća je motivacija za uspjeh

suad-handanagic

Suad Handanagić, kandidat koalicije SDA-SBB, posjetio je stanovnike MZ Babića Bašta, koji su ga srdačno dočekali i ugostili u svojim kućama. Čvrsti stisak ruke i iskrena podrška Starograđana najveća su motivacija za uspjeh.

Posjeta Handanagića, prema riječima sugrađana, osim što ih je obradovala, bila je itekako potrebna, obzirom da su ovu priliku iskoristili da sa svojim budućim načelnikom razgovaraju o mnogobrojnim problemima s kojim se suočavaju. Kažu da im je za početak dovoljno to što ih je neko bio spreman saslušati.

Reakcije građana su bile i više nego pozitivne. “Duga je lista onoga što planiram ostvariti kako bih svojim sugrađanima poboljšao uvjete života i poslovanja. Zalagat ću se za uređenje Starog Grada i za uspostavljanje sistema i standarda.Moj primarni cilj je da vratim povjerenje građana u instituciju načelnika”, rekao je Suad Handanagić.

U toku posjeta najzanimljivije utiske su ostavili stanovnici naselja Boguševac, koji su vidno oduševljeni zahvalili za posjetu njihovom naselju, koje, kako kažu, niko nije ni posjetio još od 1996. godine, a na pomoć i podršku Općine su davno prestali računati.