Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bijeljina

“Impuls”: Žene s invaliditetom na rehabilitaciji u Banji Dvorovi

banja dvorovi (1)

Osnovni cilj projekta je očuvanje opšteg zdravlja /psihičkog i fizičkog/ žena sa invaliditetom, ali i poboljšanje njihovog socijalnog položaja, saopšteno je iz “Impulsa”

Za članove Udruženje žena sa invaliditetom “Impuls” organizovan je projekat “Naše ljeto” na bazenima Banje Dvorovi koji će trajati do septembra.

Projekat organizuju Udruženje “Impuls” i Udruženje građana Centar za promociju i razvoj civilnog društva “IMPAKT”, uz finansijsku podršku grada Bijeljine od 2.300 KM.

Osnovni cilj projekta je očuvanje opšteg zdravlja /psihičkog i fizičkog/ žena sa invaliditetom, ali i poboljšanje njihovog socijalnog položaja, saopšteno je iz “Impulsa”.

U skladu sa tim 16 žena i djevojaka sa invaliditetom će koristeći bazene Banje Dvorovi i termalnu vodu, te izvođenjem rehabilitaciono-rekreativnih aktivnosti na bazenima spoznati načine kako da očuvaju svoje zdravlje.

One će radno-okupacionim /ručno tkanje i izradu nakita/ i psihološkim aktivnostima, koje će biti stručno koordinisane, raditi na svom osnaživanju čime će svakako doprinijeti poboljšanju kvaliteta svakodnevnog života.