Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

demos

Čubrilović: Očekujemo pobjedu zajedničkog kandidata u Ugljeviku

Srn2020-11-8_1724303_0 (1)

Lider Demosa zahvalio je članovima Opštinskog odbora stranke na vrijednom radu u proteklom periodu i ocijenio da im je zacrtani cilj na izborima nadohvat ruke

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Ugljeviku da u ovoj opštini očekuju dobre izborne rezultate i pobjedu zajedničkog kandidata za načelnika Milutina Tasovca.

“Siguran sam da postoji podrška za ovu političku opciju, dobra saradnja koja će se prenijeti na lokalni nivo i da će Ugljevik poslije ovih izbora imati priliku da ravnopravno učestvuje, sa većinom lokalnih zajednica koje imaju istu organizovanost kao na nivou Republike, i mnogo lakšu prohodnost ciljeva, projekata i ideja”, rekao je Čubrilović i naveo da Ugljevik proteklih nekoliko godina nije ni kandidovao projekte.

Lider Demosa zahvalio je članovima Opštinskog odbora stranke na vrijednom radu u proteklom periodu i ocijenio da im je zacrtani cilj na izborima nadohvat ruke.

Iz Opštinskog odbora Demosa u Ugljeviku poručili su građanima da vode odgovornu politiku i ne obećavaju ono što ne mogu i da ispune.

Predsjednik Regionalnog odbora Demosa Čedomir Stojanović rekao je da je ova stranka prepoznatljiva u cijeloj RS i da je njihov cilj osvajanje 10.000 glasova na regionalnom nivou i 12 do 13 odborničkih mandata.

Obraćajući se članovima i simpatizerima, predsjednik Opštinskog odbora Demosa u Ugljeviku Dragan Jović rekao je da za ovu stranku ne postoje mali ili veliki problemi, nego se problemi rješavaju po prioritetima.

“Borimo se za svaku novu investiciju koja donosi nova radna mjesta, jer moramo stvarati uslove da mladi ostanu, bez njih nema budućnosti”, ocijenio je Jović i dodao da će se boriti i za razvoj infrastrukture i ulaganje u poljoprivredu.

Demos je na predstojećim lokalnim izborima u Ugljeviku pružio podršku kandidatu SNSD-a Milutinu Tasovcu, koga podržava široka koalicija od osam političkih stranaka.

“On je čovjek sa vizijom da pokrene Ugljevik sa mrtve tačke, što je dosad i pokazao radom u privredi, a uz to može i hoće da okupi tim ljudi koji bi radio za Ugljevik, a ne kao dosadašnja vlast, koja je sve centralizovala na jednog čovjeka”, zaključio je Jović.

Prisutnima se obratio i zajednički kandidat za načelnika Ugljevika Milutin Tasovac, koji je zahvalio Demosu za podršku, ocijenivši da je ova stranka postala jedna od najjačih u Ugljeviku.

“Očekujem da ćemo zajedno od 15. novembra, nakon pobjede, krenuti u promjene koje nisu na papiru, nego su ostvarive”, poručio je Tasovac.