Izbori 2020

socijaldemokrate bih

Kamočaji: SDBiH se zalaže za sigurno, moderno i društveno odgovorno Sarajevo

31/10/2020

Kamočaji, koji je i nosilac liste Socijaldemokrata BiH za Općinsko vijeće Novo Sarajevo, naveo je da je njihov program "Projekcija savremenog Sarajeva" rezultat višemjesečnih razgovora s građanima o tome kakvo Sarajevo žele

Šef Izbornog štaba Socijaldemokrata BiH (SDBiH) za Kanton Sarajevo Igor Kamočaji izjavio je danas na predstavljanju kandidata te stranke u Sarajevu da se zalažu za siguran grad koji je moderan i društveno odgovoran.

Kamočaji, koji je i nosilac liste Socijaldemokrata BiH za Općinsko vijeće Novo Sarajevo, naveo je da je njihov program “Projekcija savremenog Sarajeva” rezultat višemjesečnih razgovora s građanima o tome kakvo Sarajevo žele.

– Rekli su nam da žele moderno, evropsko Sarajevo, a naš program za poboljšanje života građana je posebno obradio teme poput migranske krize i kriminala na ulicama Sarajeva, te poboljšanja komunalne infrastrukture i modernizacije grada – rekao je Kamočaji.

Pozvao je građane da izađu na izbore i izaberu svoje komšije i prijatelje iz Socijaldemokrata BiH u Kantonu Sarajevo.

Kamočaiju su se na predstavljanju kandidata pridružili i nosilac liste za OV Stari Grad je Sanel Dragolovčanin, te nositeljica liste za OV Centar Karolina Karačić.

Socijaldemokrati BiH u Kantonu Sarajevo izlaze na izbore u općinama Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad i Ilidža.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.