Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Saopćenje za javnost

Komšić u Cazinu i Velikoj Kladuši: Građani će u prvom planu imati poštenje i opšti interes

IMG-d60cf308b383e1c236ab96caa4e30ab6-V

Komšić je u šetnji gradom iskoristio priliku da razgovara sa građanima Cazina koji su mu poželjeli dobrodošlicu u njihov grad, kaže se u saopćenju DF-a

Predsjednik Demokratske fronte i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić posjetio je danas Cazin i Veliku Kladušu čime je završen dio kampanje “BiH pobjeđuje!” u Unsko-sanskom kantonu, kaže se u saopćenju za javnost DF-a i dodaje:

-U organizaciji Demokratske fronte u Cazinu od osnivanja vlada zajedništvo i radnička atmosfera. Zato mi je uvijek drago doći ovdje. Dosadašnji rad naših zastupnika garant je da će kandidat za gradonačelnika i kandidati za vijeće raditi čestito i pošteno, što možda i nije nešto na šta smo navikli u bh. politici, ali Demokratska fronta na tome insistira, rekao je Komšić prilikom posjete Cazinu.

Također, Komšić je u šetnji gradom iskoristio priliku da razgovara sa građanima Cazina koji su mu poželjeli dobrodošlicu u njihov grad.

Komšić je svečano otvorio novi pogon fabrike KolMix.d.o.o koja zapošljava 45 radnika prilikom posjete Velikoj Kladuši. Firma KolMix je osnovana 1998. godine. Danas izvozi u 13. zemalja, sa naglaskom na Skandinavske zemlje Švedsku i Norvešku, Njemačku, Austriju, Sloveniju, Crnu Goru, Albaniju, UAE, Dubai, Juzno Afričku republiku itd. Komšić je izrazio zadovoljstvo svim projektima, kao što je ovaj, koji otvaraju nova radna mjesta u lokalnim sredinama. Za kraj poželio im je sreću u nastavku rada.

– Hvala našim ljudima u svim gradovima u Unsko-sanskom kantonu. Proveli smo divna dva dana u razgovoru sa građanima 8 gradova koje smo posjetili. Siguran sam u ispravnost odluke koju će donijeti na lokalnim izborima i vjerujem da će izabrati one koji će u prvom planu imati poštenje i opšti interes, poručio je Komšić za kraj posjete Unsko-sanskom kantonu.