Izbori 2020

reakcija stranke

“Platforma za progres nije projekat Stranke demokratske akcije!”

21/10/2020

Sve ovo pripisujemo strahu političkih stranaka od popularnosti ideja koje zagovara Platforma za progres!  Mi ćemo igrati čisto, iako smo spremni na mnogo prljavije igre, laži i manipulacije, navodi se u reakciji

Iako do sada nismo posvećivali pažnju informacijama o ovoj temi u medijima i javnosti, zbog sve učestalijih dezinformacija na portalima raznih stranaka, ovog puta smo morali reagovati, navodi se u reakciji Platforme za progres koju prenosimo u cjelosti.

Razumijemo važnost izborne kampanje za sve političke opcije i medije, ali mediji ne smiju manipulisati javnosti, ni koristiti naša saopćenja objavljena na određenim portalima za kreiranje drugačije percepcije Platforme i za iznošenje netačnih navoda.

Predsjednik Hadžikadić je u više navrata istakao da u svim strankama ima sposobnih pojedinaca, ali da koalicija nije moguća ni sa kim. S druge strane, radi svih principa koje Platforma ima, Platforma nikada nije niti će biti bilo čiji projekat!

Sve ovo pripisujemo strahu političkih stranaka od popularnosti ideja koje zagovara Platforma za progres!  Mi ćemo igrati čisto, iako smo spremni na mnogo prljavije igre, laži i manipulacije, navodi se u reakciji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.