Izbori 2020

banja luka

Selak: SPS je već pobjednik izbora, a tek smo počeli

07/11/2020

Predsjednik SPS-a Goran Selak izjavio je da je ova stranka već sada pobjednik lokalnih izbora u Banjaluci s obzirom da ima “veliku podršku građana, konstantan rast članstva i za kratko vrijeme je postigla odlične rezultate”.

“SPS je nova priča koja ima podršku, koja okuplja sjajne ljude i koja raste iz dana u dan. Zato već sada možemo da kažemo da smo pobjednici ovih izbora, a tek smo počeli da ostvarujemo ciljeve i da okupljamo ljude. Zajedno smo napravili veliku stvar. Od 12. marta do danas radili smo vrijedno i složno. Prvi veliki rezultat je omasovljenje partije jer prišli su nam mnogi vrijedni ljudi, a još jedan veliki uspjeh nas čeka 15. novembra”, rekao je Selak, koji je i nosilac liste SPS-a za Banjaluku.

On je danas zajedno sa šefom Povjereništva SPS-a Sašom Kondićem razgovarao sa građanima i simpatizerima u Kuljanima, Drakuliću, Obilićevu, parku “Dr Mladen Stojanović”, na Starčevici, tvrđavi Kastel i na Laušu, a dan je završen radnim sastankom sa nosiocima aktivnosti u mjesnim odborima, koji je uz poštovanje preventivnih mjera održan u sali restorana “Soriso” u Akvani, saopšteno je iz SPS-a.

Šef Povjereništva SPS-a i kandidat za Skupštinu grada Banjaluka Saša Kondić pozvao je Banjalučane da se uključe u rad najmlađe političke partije u gradu i da daju svoj doprinos, da budu pokretači novih ideja i da se njihov glas čuje.

“Mnogi su prepoznali da smo mlada ekipa koja ima energiju, viziju i snagu za velike stvari. SPS je priča koja raste i koja će da traje. Zato i sada pozivam sve naše sugrađane da nam se pridruže, da zajedno radimo i stvaramo, da jačamo naše ideje i da odlučujemo o budućnosti”, poručio je Kondić.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.