Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Saopćenje za javnost

Vukanović: Pobjeda Draška Stanivukovića uvod u veliku narodnu pobjedu 2022. godine

vukanovic3

Poslanik u Klubu SDS je naglasio da je pored pobjede Draška Stanivukovića važno da i opozicione odborničke liste ostvare dobre izborne rezultate

Poslanik u Klubu SDS Nebojša Vukanović pružio je danas podršku Drašku Stanivukoviću, kandidatu za gradonačelnika Banja Luke i odborničkoj listi Srpske demokratske stranke u Banja Luci, kaže se u saopćenju za javnost i dodaje:

„Draškova pobjeda u Banja Luci je važna za konačnu pobjedu opozicije 2022. godine. Energija koju Draško Stanivuković donosi je garancija da će 15. novembra odnijeti pobjedu nad svojim protivkandidatom“ – istakao je Vukanović.

Poslanik u Klubu SDS je naglasio da je pored pobjede Draška Stanivukovića važno da i opozicione odborničke liste ostvare dobre izborne rezultate koje će garantovati da Draško Stanivuković napravi stabilnu i iskrenu većinu u banjalučkom paralementu.

„Lista Srpske demokratske stranke za skupštinu grada Banja Luka ima mnoštvo kvalitetnih, odlučnih i obrazovanih ljudi i uspjeh liste SDS-a je garancija da će pobjedu Draška Stanivukovića pratiti i stabilna odbornička većina u Skupštini grada Banja Luka“ – kazao je Vukanović.

Nakon izjava za medije Nebojša Vukanović i Draško Stanivuković razgovarali su sa građanima Banja Luka okupljenim na Trgu Krajina i naglasili da je podrška koju svakodnevno dobijaju od građana znak ispravnosti politike koju već dvije godine vode iz poslaničkih klupa.