Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Jer mi to možemo: Pomozimo ocu dvoje djece da dobije bitku za život

01/08/2018

Tridesetsedmogodišnji Senad Šabić je otac dvoje djece, policajac, kojem je u martu ove godine dijagnosticiran tumor debelog crijeva sa metastazama na jetri.

Pokušao je liječenje na KCUS-u, nakon čega je došlo do zastoja u radu jetre te je premješten na kliniku u Minhenu LMU Grossharden Munchen u veoma lošem stanju i životno ugrožen.

Zahvaljujući dobrim ljudima i njihovoj pomoći te brzoj reakciji ljekara, na pomenutoj klinici je riješen problem sa jetrom i započelo je liječenje hemoterapijama.

Nakon ciklusa od šest hemoterapija doktori su odlučili produžiti još jedan ciklus kako bi metastaze na jetri bilo moguće operisati, nakon čega će uslijediti operacija. Za nastavak hemoterapije i operaciju potrebno je više od 60.000 evra.

Senadu je još jednom potrebna pomoć svih vas, kako bi dobio ovu životnu bitku. Svi koji žele pomoći da Senad uspješno završi liječenje mogu pozvati još jednom na humanitarni broj koji je validan za sve operatere ili izvršiti uplatu na slijedeće račune.

ZA UPLATE U KM

Naziv banke: UNION BANKA
Broj računa: 1027081501090771
Erna Šabić

ZA UPLATE IZ INOSTRANSTVA

Naziv banke : UNION BANKA
IBAN code: BA391027081501090771
SWIFT: UBKSBA22

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.