BiH

Hrvatska

Kardinal Vinko Puljić govorit će o položaju Hrvata u BiH

20/09/2019

Nakon tribine kardinal Puljić će predvoditi misu u župnoj crkvi Uzvišenja Sv. Križa u Osijeku u zajedništvu s domaćim župnikom Ivicom Martićem

Nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić posjetit će sa svojim saradnicima u utorak, 24. septembra, Vukovarsko-srijemsku i Osječko-baranjsku županiju gdje će, među ostalim, održati tribinu o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Kardinala Puljića će tom prigodom primiti gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić, a uoči tog susreta kardinal će posjetiti i dvije obiteljske vinkovačke tvrtke, nakon čega odlazi u Vukovar gdje će se u Palači Srijem sastati s vukovarsko-srijemskim županom Božom Galićem.

U sklopu posjeta Osječko-baranjskoj županiji kardinal Puljić će se u Osijeku sastati sa županom Ivanom Anušićem, nakon čega će održati tribinu o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Nakon tribine kardinal Puljić će predvoditi misu u župnoj crkvi Uzvišenja Sv. Križa u Osijeku u zajedništvu s domaćim župnikom Ivicom Martićem.

Planiran je i susret s gradonačelnicima i načelnicima, lokalnim privrednicima te vijećnicima Županijske skupštine kao i posjet kompaniji Saponia d.d. Osijek i susret s predsjednikom uprave Damirom Skenderom.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.