Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U saobraćajnoj nesreći

Kod Cazina poginuo Asmir Durić

Duric i Misaljevic (1)

Brojni prijatelji, poznanici, te Krajišnici i iz drugih gradova USK-a opraštaju se na društvenim mrežema od Asmira Durića i izražavaju tugu i suosjećanje s porodicom zbog njegove prerane smrti

Piše: S. D.

U teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Puškari kod Cazina u poslijepodnevnim satima poginuo je Asmir Durić, ugledni poduzetnik i vlasnik tržnog centra Cazin city centar u tom gradu.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili jedno teretno i putničko vozilo u kojem je bio Durić. Brojni prijatelji, poznanici, te Krajišnici i iz drugih gradova USK-a opraštaju se na društvenim mrežema od Asmira Durića i izražavaju tugu i suosjećanje s porodicom zbog njegove prerane smrti.

Misaljević (desno) je objavio na Facebooku fotografiju s Durićem: Iza Durića koji je poginuo danas ostali supruga i četvero djece 

Među njima je i dopredsjedavajući Gradskog vijeća Cazin Adis Misaljević koji je na svom Facebook profilu uz fotografiju s Durićem napisao :

-Kume dragi, da Uzvišeni Allah ti podari dženet, a familiji podari puno sabura. Veliki gubitak za cijelu našu zajednicu-napisao je Misaljević.

Iza Durića su ostali supruga i četvero djece.