Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

obratio se članstvu

Kojović nakon ostavke: Nije mi bilo lako donijeti ovu odluku

New Project – 2021-06-25T231823.442

Kojović je najveo da su u pitanju “razlozi lične prirode”, te izrazio nadu “da u vezi s tim neće biti zlonamjernih špekulacija i teorija zavjere”

Predrag Kojović se nakon ostavke obratio članovima Naše stranke, poručivši da je “odluku donio još prije par mjeseci ali sam sa saopštavanjem čekao da se formiranje Vlade KS i TK završi, rezultati lokalnih izbora 2018. u potpunosti implementiraju, pandemija, koliko-toliko, stavi pod kontrolu i da se, barem na kratko, nađemo u politički mirnijim vodama”.

Kojović je najveo da su u pitanju “razlozi lične prirode”, te izrazio nadu “da u vezi s tim neće biti zlonamjernih špekulacija i teorija zavjere”.

“Puno smo toga prošli zajedno i uspjeha i lijepih trenutaka je mnogo više nego onih drugih. Zahvaljujem vam se na nesebičnoj podršci koju ste mi pružali, a posebno na vašem nemjerljivom doprinosu u ostvarenju velikog političkog uspona i uspjeha Naše stranke u periodu 2015 – 2021. Moja posvećenost Našoj stranci je neupitna i rad na jačanju i širenju naše ideje ćemo nastaviti zajedno”, poručio Kojović.

Kojović je najavio kako će se u narednom periodu maksimalno posvetiti radu u Državnom parlamentu.

“Nije mi bilo lako donijeti ovu odluku, uvjeren sam da najbolji dani za Našu stranku tek dolaze”, poručio je između ostalog Kojović.