Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Banja Luka

Majka Davida Dragičevića: Dolaziću svako večer, ne znam gdje je Davor

suzana zapalila svijecu

Ona je kazala kako su danas privedeni Sofija i Ozren, ne zna zbog čega (Sofija Grmuša, i Ozren Perduv iz grupe Pravda za Davida)

“Ja sam odlučila svako veče da dolazim, da zapalim svijeću, kao majka. Ko hoće hoće”, navela je Davidova majka Suzana ispred Hrama Hrista spasitelja u Banjoj Luci.

Suzana Radanović je rekla kako je izjava gradonačelnika Igora Radojičića o tužbama protiv organizatora skupa jadna te da će ona da se konsultuje sa advokatima pa da tuži Grad jer nije bio siguran kada je David otet.

Ona je kazala kako su danas privedeni Sofija i Ozren, ne zna zbog čega (Sofija Grmuša, i Ozren Perduv iz grupe Pravda za Davida).

“Ja ne znam koje je ovo bezvlašće, o čemu se ovdje radi. Pričala sam sa advokatom da se ljudi po prekršajnim prijavama ne privode” rekla je ona.

Dodala je kako ne zna gdje je Davor Dragičević.

“Pričala sam s advokatom da se prijavi nestanak, ali policija ga već traži. Prijavila sam nestanak svog djeteta pa ga niko nije našao, našli smo ga mrtvog. Građani skupite se i tražite. Ja nemam kome da prijavim njegov nestanak. Nek’ pogledaju kod sebe, tamo je i David bio”, poručila je Suzana Radanović.

Večeras se pred crkvom u Banjoj Luci ponovo okupila grupa građana. Na vratima crkve dočekalo ih je obaviještenje da hram radi do 18 sati. Među onima koji su večeras došli zapaliti svijeću bio je i poslanik u Narodnoj skupštini RS Draško Stanivuković koji je ubrzo nakon što je dao izjavu prisutnim novinarima uhapšen.

Ubrzo nakon što je policija odvela Stanivukovića, građani su se počeli polako razilaziti.