slučaj dragičević

Oglasila se Ambasada Velike Britanije u Sarajevu

davor dragicevic poruka

Na zvaničnom Twitter profilu reagirao je i britanski ambasador u BiH Matt Field koji je također demantovao navode da se Dragičević nalazi u prostorijama ove Ambasade

Iz Ambasade Velike Britanije u BiH saopšteno je da se Davor Dragičević ne nalazi u ovoj ambasadi i da Velika Britanija nije povezana na bilo koji način sa organizacijom protesta u Banjaluci.

“Ujedinjeno Kraljevstvo je partner i prijatelj cijeloj BiH i našu posvećenost i predanost građanima BiH pokazujemo dugi niz godina”, rečeno je iz Ambasade Velike Britanije u Sarajevu.

Na zvaničnom Twitter profilu reagirao je i britanski ambasador u BiH Matt Field koji je također demantovao navode da se Dragičević nalazi u prostorijama ove Ambasade.

Pojedini portali danas su objavili da se Davor Dragičević nalazi se u Ambasadi Velike Britanije u BiH.

Podsjećamo, Policijska uprava Banjaluka pokrenula je jučer potragu za šest osoba nakon protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci koja je održana u organizaciji grupe “Pravda za Davida”. Među njima je i Dragičević.

Večeras je u Banjoj Luci uhapšen Draško Stanivuković, koji je također bio među osobama koje od jučer traži banjalučka policija. Stanivukovića je večeras uhapsila policija u civilu, pogledajte i kako…