Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ambasadorica BiH u Češkoj

Martinu Mlinarević optužili da listiće ubacuje u kartonsku kutiju, odmah je odgovorila

mlinarevic – glasanje (1)

– Izdržat ću ja sve vaše ogavnosti da mogu svjedočiti za one koji dolaze, uspravno do kraja. Kako biti jak, od smeća veći, uvijek i do kraja – napisala je Mlinarević na Facebooku

Ambasadorica BiH u Češkoj Martina Mlinarević danas je oštro odgovorila na prozivke Darka Mršića.

Mršić je ranije pisao kako prvi korak Borjane Krišto, ako bude izabrana u Predsjedništvo, treba biti smjena Mlinarević sa dužnosti ambasadorice, a danas je objavio fotografije sa glasanja u Mostaru i u Pragu, gdje se vidi kako Čović svoje glasačke listiće ubacuje u plastičnu zapečaćenu kutiju, dok Mlinarević listiće ubacuje u kartonsku kutiju, uz komentar kako se radi o kutijama za uređaje bijele tehnike.

– HDZ-ovska fašistička podlost seže sve do ove razine psihopatologije.

Psihopatama kratko: sve ambasade u kojima se danas glasa u svijetu imaju identične kutije, koje su im upućene od Centralne Izborne Komisije, a koje su diplomatska pošta, obzirom da građani u inozemstvu ne ubacuju glasačke listiće tek tako, nego u zatvorene koverte sa šifrom, o psihopate fašistoidne.

Ali znate to vi sve, samo ste smećad, psihopatska. Na slici smeće podlo i sve iste glasačke kutije u svim ambasadama diljem svijeta. Na krivu ste se namjerili, još odavno. Izdržat ću ja sve vaše ogavnosti da mogu svjedočiti za one koji dolaze, uspravno do kraja. Kako biti jak, od smeća veći, uvijek i do kraja – napisala je Mlinarević na Facebooku.

Mlinarević je objavila i fotografije, iz ambasada BiH u Bernu i u Zagrebu, gdje se vidi da se u DKP predstavništvima BiH koriste kartonske kutije za ubacivanje glasova.