Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Na graničnom prijelazu Doljani čeka se dva sata

25/07/2015

Zbog visokih dnevnih temperatura zraka iz BIHAMKA-a apeluju na vozače da izbjegavaju vožnje na duže relacije tokom dana, a ukoliko ipak putuju preporučuje se da prave češće pauze.

Na autoputu A-1 na dionici Visoko-Zenica izvode se radovi na redovnom održavanju. Apeluje se na vozače da prilagode vožnju najavljenim radovima.

Danas i sutra, zbog održavanja kulturne manifestacije (XIV Festival folklornog stvaralaštva BiH), na magistralnom putu M-14 Bosanska Krupa-Bosanski Novi u mjestu Bosanska Otoka, dolazit će do obustava saobraćaja od 19.00 do 19.30 sati.

Prema informacijama prikupljenim od Granične policije BiH na graničnom prijelazu Doljani na izlazu iz zemlje čeka se do dva sata, a na graničnim prijelazima Gabela Polje, Bijača i Ivanica od 40 minuta do sat vremena.

Na graničnom prijelazu Bosanski Brod na ulazu u BiH čeka se do 40 minuta. Na ostalim prijelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

GP Gabela Polje privremeno je otvoren kao međunarodni granični prijelaz (do 01.10.). Zbog radova u Hrvatskoj, na snazi je zabrana saobraćanja za teretna motorna vozila na GP Brčko-Gunja, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.