Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vlada rs

Nastavljene smjene kadrova SPS-a, prihvaćena i ostavka direktora “Srne”

vlada rs

SPS nije potpisao koalicioni sporazum za formiranje skupštinske većine, nakon čega je Izvršni komitet SNSD-a donio odluku da raskine koalicionu saradnju na svim nivoima sa Socijalističkom partijom Srpske

Vlada RS-a smijenila je Jovanu Lovrić sa mjesta v.d. direktora JZU Zavod za stomatologiju u Banjoj Luci.

“Vlada je za v.d. direktora JZU Zavod za stomatologiju imenovala Snježanu Radetić”, saopćeno je nakon sjednice Vlade RS.

Radetić je kadar SNSD-a i obavljala je funkciju direktora Doma zdravlja “Dr. Mladen Stojanović” Laktaši, prenijela je Federalna TV.

SPS nije potpisao koalicioni sporazum za formiranje skupštinske većine, nakon čega je Izvršni komitet SNSD-a donio odluku da raskine koalicionu saradnju na svim nivoima sa Socijalističkom partijom Srpske.

Podsjećamo da je Milorad Dodik, lider SNSD-a odmah nakon lokalnih izbora najavio smjenu svih kadrova SPS-a ukoliko gradski odbor te stranke u Banjoj Luci ne potpiše koalicioni ugovor s SNSD-om i njegovim partnerima. Dodik je “sječu” kadrova SPS-a najavio nakon što je Draško Stanivuković (PDP) pobijedio na izborima za gradonačelnika u Banje Luke.

Iz Vlade RS objavljeno je i da je prihvaćena ostavka i data saglasnost na odluku Nadzornog odbora Novinske agencije Republike Srpske “Srna” da za vršioca dužnosti direktora agencije bude imenovan Jovan Cvjetković.

Nadzorni odbor agencije “Srna” prihvatio je ostavku dosadašnjeg direktora agencije Radmila Šipovca, koji ju je podnio iz ličnih razloga, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade RS.