Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predsjednik vlade zhk

“Ne mogu zamisliti ništa teže i tragičnije od gubitka djece”

posusje tragedija

“Napraviće se obdukcija tijela, ja ne bih ništa za sada govorio jer je nezahvalno bilo šta govoriti u ovoj situaciji”, istakao je Pejić

Predsjednik Vlade Zapadnohercegovačkog kantona Zdenko Ćosić posjetio je danas mjesto Tribistovo kod Posušja, gdje je smrtno stradalo osam mladih ljudi od gušenja plinom.

– Ovo je tragedija koja će obilježiti ne samo ovu godinu. Osobno ne mogu zamisliti ništa teže i tragičnije od gubitka najmilijih, od gubitka djece. Na nama je da učinimo što možemo, da izrazimo solidarnost i sućut obiteljima koje su izgubile svoju djecu, da u molitvama i u svakom drugom smislu budemo zajedno s njima, kazao je Ćosić.

Tomislav Pejić, ministar zdravstva ZHK kazao je da će se raditi obdukcija tijela, te da je nezahvalno u ovoj situaciji govoriti unaprijed o uzroku smrti mladića i djevojaka.

“Izgubili smo osam mladih života, nadam se da na našim područjima više nikada nećemo imat ovakvu tragediju. Napraviće se obdukcija tijela, ja ne bih ništa za sada govorio jer je nezahvalno bilo šta govoriti u ovoj situaciji”, istakao je Pejić.