Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Milko Grmuša

Potpredsjednik PDP-a napustio stranku: “Ubijena svaka šansa da se pobijedi kandidat SNSD-a”

Foto: Gerila.info

“Kao običan čovjek, Srbin i građanin u ovoj izbornoj kampanji ću pomoći svakom čestitom opozicionom kandidatu u RS-u koji to bude tražio od mene”

Milko Grmuša, potpredsjednik PDP-a i odbornik ove stranke u Skupštini grada Banja Luka, podnio je ostavku na sve funkcije u PDP-u, saopštio je putem društvene mreže Facebook.

“Zbog raspuštanja demokratski izabranih organa i funkcionera PDP-a u Novom Gradu, kao i zbog namjernog ubijanja svake šanse da opozicioni kandidat pobijedi SNSD u toj općini, a što je sve učinjeno od onih koji godinama parazitiraju na javnim budžetima i zajedno sa vlašću saučestvuju u eroziji struke, etike i biološke supstance ovog naroda, te uz argumentaciju koju sam i ranije javno iznosio, ovim putem obaviještavam javnost da dajem ostavku na sve funkcije u PDP-u.

Kao običan čovjek, Srbin i građanin u ovoj izbornoj kampanji ću pomoći svakom čestitom opozicionom kandidatu u RS-u koji to bude tražio od mene.

Pozivam i Acu i svakog čestitog čovjeka da se ne predaju i nikad ne ustupe mjesto pred fukarom koja na svakom koraku već 20 godina služi samo i jedino da za sitnu paru štiti ovu vlast“, napisao je dosadašnji potpredsjednik PDP-a.