Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatski državljani

Pratili navigaciju, pa se izgubili na Kozari: Policija ih pronašla nakon tri sata

suma4 (1)

Policijski službenici u saradnji s lugarima Šumskog gazdinstva Kozarska Dubica, prateći šumske znakove, nakon tročasovne potrage pronašli su porodicu u mjestu Maglajci, na Kozari

Policijski službenici iz Kozarske Dubice pružili su pomoć stranim državljanima koji su se izgubili na nepristupačnom terenu na Kozari, javlja Anadolu Agency (AA).

“Policijskoj stanici Kozarska Dubica Policijske uprave Prijedor, u ponedjeljak oko 14.40 časova, prijavljeno je da se na području opštine Kozarska Dubica, izgubila tročlana porodica iz Republike Hrvatske, koju je navigacioni sistem u vozilu usmjerio na nepristupačan teren na području Kozare”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Policijski službenici u saradnji s lugarima Šumskog gazdinstva Kozarska Dubica, prateći šumske znakove, nakon tročasovne potrage pronašli su porodicu u mjestu Maglajci, na Kozari.

“Bračni par s dvogodišnjim djetetom i zaglavljenim vozilom, pronađeni su živi i zdravi, nakon čega su transportovani do Kozarske Dubice”, navodi se u saopštenju.