BiH

nepromijenjivo i stabilno

Prognoza do kraja radne sedmice: Sunčano i bez padavina, jutra će biti hladna

09/11/2020

Narednih dana vrijeme će ostati nepromijenjeno, te se očekuju pretežno sunčano vrijeme uz malu dnevnu oblačnost, a u nižim predjelima gdje se bude zadržala magla uglavnom svježije

U BiH će danas biti pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost, a magla se očekuje u nižim predjelima, kotlinama i riječnim dolinama.

Na planinama i višim predjelima biće vedro uz slab mraz. Uveče i tokom noći opet uslovi za maglu i sumaglicu.

Duvaće vjetar slab, promenljiv.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha biće od jedan do šest, na jugu do osam, u višim predjelima od minus četiri stepena, a najviša dnevna od osam do 14, na jugu oko 20 stepeni Celzijusa.

Narednih dana vrijeme će ostati nepromijenjeno, te se očekuju pretežno sunčano vrijeme uz malu dnevnu oblačnost, a u nižim predjelima gdje se bude zadržala magla uglavnom svježije.

Minimalne jutarnje temperature biće od jedan do šest, na jugu do devet, u višim predjelima od minus tri stepena, dok će najviša dnevna iznositi od osam do 14, na jugu oko 19 stepeni Celzijusa.

U utorak će u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne pretežno sunčano vrijeme. U ostatku Bosne preovladavat će magla i niska naoblaka. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu od 8 do 12, a dnevna od 6 do 12, na jugu od 16 do 21 °C.

U srijedu u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne biće pretežno sunčano vrijeme. U ostatku Bosne preovladavat će magla i niska naoblaka, uz djelimično razvedravanje tokom dana. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 7 do 11, a dnevna od 6 do 12, na jugu od 16 do 21 °C.

U četvrtak će biti pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskom naoblakom, koja se u Posavini, Krajini može zadržati veći dio dana. Jutarnja temperatura od 1 do 5, na jugu od 7 do 11, a dnevna od 8 do 14, na jugu od 17 do 22 °C.

U petak pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskom naoblakom, koja se u Posavini, Krajini može zadržati veći dio dana. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 7 do 12, a dnevna od 10 do 16, na jugu od 18 do 22 °C.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.