Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Radojičić: Ne dogovaram ništa sa opozicijom

01/06/2015

Igor Radojičić, član Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), za kojeg je danas Milorad Dodik, predsjednik te stranke, potvrdio da napušta klub poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-a, ali ne i stranku, rekao je kako ne radi ništa sa opozicijom, ne dogovara sa njima i nije nigdje prešao, ali da “ima problema sa svojima”, prenosi Anadolu Agency.

“Tražio sam i tražim već mjesecima i godinama da se dešavaju određene promjene. Na Saboru SNSD-a sam govorio o tome i za to sam dobio podršku delegata, 14 puta je bio aplauz na tom govoru. Umjesto toga, iz SNSD-a u zadnjim sedmicama i mjesecima doživljavam stalne diskvalifikacije, spletke i podvale. Pokušava se isprovocitari situacija da Igor Radojićić napusti SNSD i da onda bude kriv za sve”, kazao je Radojičić.

On je naglasio da nije napustio SNSD, a “neka neki iz vrha stranke odgovore zašto to i zbog čega rade i protiv nje i protiv interesa SNSD-a i Republike Srpske”.

“Neka odgovore ljudi sa vrlo sumnjivim moralnim kvalitetama zašto nešto radim”, dodao je Radojičić.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.