BiH

redovne konsultacije

Sastanak u Banoj Luci: Građani treba da se pridržavaju svih preporuka

18/03/2020

"Sa sastanka je upućena poruka građanima da treba da se pridržavaju svih preporuka nadležnih institucija, u vezi sa prevencijom od zaraze virusom korona", navodi se u saopštenju iz Vlade RS-a.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, predsjednica RS-a Željka Cvijanović, član Predsjedništva BiH iz RS-a Milorad Dodik i ministar zdravlja i socijalne zaštite RS-a Alen Šeranić održali su danas, u Banjoj Luci, redovne konsultacije u vezi sa epidemiološkom situacijom i mjerama za podršku privredi, javlja Anadolu Agency (AA).

“Sa sastanka je upućena poruka građanima da treba da se pridržavaju svih preporuka nadležnih institucija, u vezi sa prevencijom od zaraze virusom korona”, navodi se u saopštenju iz Vlade RS-a.

Na sastanku je konstatovano da se sve mjere i aktivnosti Vlade RS-a i drugih institucija, s ciljem suzbijanja širenja korona virusa u ovom entitetu, redovno sprovode, te da će se svakodnevno pratiti ukupna situacija i analizirati sve pristigle informacije.

Redovne konsultacije održane su prije sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije, koja je zakazana za danas, u 14 časova.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.