BiH

"kaznena ekspedicija"

SDS: Milorad Dodik i SNSD ostvaruju svoje prijetnje upućene građanima Banje Luke

29/03/2021
Foto: Pixsell

U saopćenju za javnost te stranke se navodi da je u pitanju svjesno nanošenje štete što većem broju stanovnika Banje Luke

Potpuno je jasno da uskraćivanjem sredstava neophodnih za normalno funkcionisanje Banje Luke odbornici vladajuće većine preuzimaju na sebe ulogu kaznene ekspedicije koja otvoreno radi protiv stanovnika Banje Luke, po diktatu koji dolazi van ovog grada – poručili u su danas iz banjalučkog SDS-a.

U saopćenju za javnost te stranke se navodi da je u pitanju svjesno nanošenje štete što većem broju stanovnika Banje Luke.

– Pokušavaju opstruirati rad gradonačelnika Draška Stanivukovića, ali time kažnjavaju i sve građane Banje Luke. Nigdje u svijetu nije zabilježeno da Vlada uređuje parkove, kosi travu i postavlja rasvjetu, a da gradska vlast pomaže penzionere i zdravstvene radnike – kazao je Saša Lovrić, član Izvršnog odbora SDS.

Član gradske organizacije SDS-a Boris Šukalo je kazao da predloženim amandmanima na budžet, SNSD-e i Milorad Dodik ostvaruju svoje prijetnje iz izborne noći izrečene građanima Banje Luke – saopćeno je iz SDS-a.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.