BiH

podijelili poklone

Skaka i Izetbegović slavili sa štićenicima Gerontološkog centra

01/01/2020

Uprava i korisnici su tokom druženja zahvalili na podršci, posebno zbog najavljene jače saradnje sa Gradom, ali i Kliničkim centrom

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu dr. Sebija Izetbegović i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka prisustvovali su organiziranoj proslavi Nove godine za štićenike Gerontološkog centra.

Kako je saopćeno iz ureda gradonačelnika, nekoliko stotina štićenika uživali su u muzičkom programu i poklonima koje je za njih osigurao Grad Sarajevo, a nakon što su protekle sedmice uručeni medicinski kreveti.

Tokom razgovora gradonačelnika Skake sa dr. Izetbegović i direktoricom Centra Melisom Abadžić Hodžić, bilo je govora o osiguranju dodatnih zdravstvenih usluga za štićenike Centra.

Uprava i korisnici su tokom druženja zahvalili na podršci, posebno zbog najavljene jače saradnje sa Gradom, ali i Kliničkim centrom.

– Postoji puno toga na čemu možemo zahvaliti štićenicima ovog Centra koji su naši sugrađani, zato im pokažimo ljubav, pažnju i dužno poštovanje! Bila mi je čast provesti vrijeme sa njima, ali i upravom i uposlenicima Gerontološkog centra – istakao je Skaka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.