BiH

Brčko distrikt

Škole i ugostiteljski objekti ponovo počinju da rade

06/12/2020

Od sutra su do 19.00 sati dozvoljene i rekreativne aktivnosti u zatvorenom prostoru, kao i javni prevoz putnika u gradsko-prigradskom saobraćaju

Sve osnovne i srednje škole u distriktu Brčko i ugostiteljski objekti od sutra ponovo počinju da rade, odlučio je Štab za zaštitu i spašavanje.

Prema naredbi Štaba, ugostiteljski objekti, sportske kladionice, kockarnice i drugi oblici organizovanja igara na sreću, teretane, fitnes-centri i škole sporta od sutra mogu da rade do 19.00 sati.

Od sutra su do 19.00 sati dozvoljene i rekreativne aktivnosti u zatvorenom prostoru, kao i javni prevoz putnika u gradsko-prigradskom saobraćaju.

Štab je zadužio Inspektorat da pojačano kontroliše poštovanje mjera i naredbi da bi se spriječilo širenje zaraze virusa korona.

Šef Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge u Vladi distrikta Akif Pezerović napomenuo je da na snazi ostaje policijski sat od 22  do 5 sati, kao i da su od ove naredbe izuzeti zaposleni koji vrše službene dužnosti ili su uključeni u sprovođenje mjera i aktivnosti u vezi sa proglašenjem stanja prirodne nesreće zbog virusa korona, kao i zaposleni u pravnim licima u kojima se rad odvija u smjenama.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.