Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Reakcije

Stanić: Srpski narod će kazniti Dodikovu izdaju

miladin stanic (1)

Stanić je rekao „on već duže vremena najavljivao da će Dodik učiniti ovakav potez, ističući da je lider SNSD-a ucijenjen čovjek

Svojim pristankom da Republiku Srpsku odvede u NATO Milorad Dodik se otvoreno stavio protiv srpskog naroda i pokazao da je spreman učiniti sve zarad malo vlasti, izjavio je Miladin Stanić, šef Kluba poslanika Srpske demokratske starnke (SDS) u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Kaže da je Dodik danas potvrdio da mu je, ako treba, prihvatljivo i da promijeni i vjeru zarad vlasti, saopćeno je iz SDS-a.

Stanić je rekao „on već duže vremena najavljivao da će Dodik učiniti ovakav potez, ističući da je lider SNSD-a ucijenjen čovjek“.

-On zna da je učinio mnogo loših stvari prema Republici Srpskoj i prema partnerima iz svijeta i bio je primoran da to uradi. On je ucijenjena glava i danas je razmišljao ili pukovnik ili pokojnik – naveo je Stanić.

Tvrdi da „ovako velika izdaja srpskog naroda neće proći nekažnjeno“.

-Nije srpski narod zaboravio šta je u Otadžbinskom ratu NATO uradio našem narodu u Republici Srpskoj i Hrvatskoj, a nakon toga i u Srbiji- ustvrdio je Stanić.