BiH

Suljagić: Ovo je mogla uraditi samo plaćenička pogan

11/07/2015

Zamjenik ministra odbrane BiH Emir Suljagić smatra da je današnji napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića djelo plaćenika.

Suljagić, koji je i sam preživio genocid u Srebrenici, na svom zvaničnom Facebook profilu napisao je da se sada samo priča o Vučiću, umjesto o 136 nevino ubijenih koji su ukopani u Potočarima.

– Napasti Aleksandra Vučića usred dženaze u Potočarima mogli su samo ljudi plaćeni da rade protiv BiH, Srebrenice i žrtava genocida. Vrlo jasno sam govorio i iznosio stavove o onome što je proteklih mjesec dana radila država Srbija i njen premijer, između ostalih. Ali, u trenutku kada je napadnut, prestalo je biti bitno što smo danas ukopali 136 duša, napisao je Suljagić, te dodao:

– Jedino o čemu se sada priča je to da je premijer Srbije napadnut. I tako je on, koji je prije 20 godina govorio kako treba ubiti sto muslimana za jednog Srbina, upravo tamo gdje su oni pobijeni postao žrtva. I zato sam siguran da je ovo mogla uraditi samo plaćenička pogan.

Komentari

1 Comment

  1. Harun

    11/07/2015 at 19:55

    U pravu si Suljagicu samo tako……,nadamo se da ce otkriti a da li cemo ikad saznat nalogodavce djela ostace tabu tema ,ima tu svega povezanog
    i uz to da podignu rejting Vucicu u Srbiji od strane placenika…!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.