Tehnodepo podijelio 400 Klasovih paketa penzionerima u Sarajevu

tehno depo penzioneri FOTO (10)

Trgovina bijele tehnike, televizora i laptopa “Tehnodepo” paket poklonima proizvoda kompanije „Klas“ obradovala je danas 400 penzionera u Sarajevu.

Penzionerima su poklon paketi uručeni tokom trosatnog druženja uz predbajramsku kafu iz poznate “Vispakove džezve”, upisane u Ginisovu knjigu rekorda.

„Tehnodepo“ kao trgovina sa najpovoljnijim cijenama tehnike u BiH uvijek brine o penzionerima, pa tako omogućavamo brze kredite na 12 rata za penzionere uz koje dobivaju poklon bon kompanije „Klas“ u vrijednosti od 100 KM. – poručio je Elvir Kurtović, direktor „Tehnodepo d.o.o“.

tehno depo penzioneri FOTO (13)

Druženje je upriličeno u prodajnom objektu Tehnodepoa na adresi Džemala Bijedića 124 u blizini pijace Kvadrant u sarajevskom naselju Otoka.

Sretni smo što se neko sjetio penzionera. Svaka pomoć je više nego dobrodošla, posebno u predbajramsko vrijeme. – poručili su gosti druženja.

Iz Tehnodepoa najavljuju nove akcije, te pozivaju sve zainteresovane da ih posjete u njihovoj poslovnici u Sarajevu ili putem internet stranice Tehnodepo.ba.