Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U nedjelju pljuskovi, od ponedjeljaka opet sunačno

BiH

pljusak

U nedjelju se tokom poslijepodneva u većem dijelu BiH očekuju pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom. Na sjeveroistoku Bosne i u Hercegovini, uglavnom, bez padavina. Jutarnje temperature od 7 do 12, na jugu od 12 do 16, a dnevne od 23 do 29 stepeni.

U BiH u ponedjeljak će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U većem dijelu BiH, uz povećanu oblačnost, tokom poslijepodneva očekuju se pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom. Na sjeveru i sjeveroistoku Bosne bit će bez padavina. Jutarnje temperature od 7 do 13, na jugu od 12 do 17, a dnevne od 25 do 30 stepeni.

U BiH u utorak će biti pretežno sunčano vrijeme. Tokom poslijepodneva u Hercegovini, centralnim i zapadnim područjima Bosne očekuju se pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom. Jutarnje temperature od 8 do 13, na jugu od 13 do 17, a dnevne od 24 do 29 stepeni.

U BiH u srijedu će biti pretežno sunčano vrijeme. Tokom poslijepodneva lokalni pljuskovi se očekuju u istočnim, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 10 do 15, na jugu od 13 do 18, a dnevne od 25 do 30 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.