Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pojačane aktivnosti

U ugostiteljskom objektu zatečeno 69 osoba

policija-rs-noc4

Tokom akcije pojačane kontrole prisustva alkohola u organizmu kod učesnika u saobraćaju, iz saobraćaja su isključena 33 vozača

Na području Policijske uprave Prijedor tokom vikenda realizovane su pojačane planske aktivnosti policijskih službenika u cilju sprečavanja vršenja prekršaja iz oblasti javnog reda i mira i bezbjednosti saobraćaja, kao i aktivnosti u pogledu kontrole poštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije koji se odnosi na zabranu okupljanja više od 50 osoba, javlja Anadolu Agency (AA).

“Kontrolom poštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije, zajedničkim aktivnostima sa pripadnicima Komunalne policije, u jednom ugostiteljskom objektu u Kozarskoj Dubici zatečeno je 69 lica, čime je odgovorno lice ugostiteljskog objekta počinilo krivično djelo ‘Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije'”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Tokom akcije pojačane kontrole prisustva alkohola u organizmu kod učesnika u saobraćaju, iz saobraćaja su isključena 33 vozača, a zbog prisustva alkohola u organizmu u količini preko 1,5g/kg tri vozača su lišena slobode. Slobode je lišen i jedan pješak zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu u količini preko 0,8 g/kg.

“Policijska uprava Prijedor apeluje na poštovanje zakonskih propisa, obzirom da će se provođenje pojačane kontrole nastaviti i u narednom periodu”, saopšteno je iz PU Prijedor.