Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sarajevo

UNSA u subotu promovira 5.161 diplomanta i magistranta

univerzitet-sarajevo-unsa

Svečana promocija i dodjela diploma diplomantima i magistrantima Univerziteta u Sarajevu bit će održana u Olimpijskoj dvorani ‘Juan Antonio Samaranch u Sarajevu

Rektor Univerziteta u Sarajevu (UNSA) Rifat Škrijelj, prorektori UNSA i dekani fakulteta i akademija promovirat će u subotu 5.161 diplomanta i magistranta tog univerziteta.

Svim završenim studentima prvog, drugog i integriranog prvog i drugog ciklusa studija diplome će biti uručene u Olimpijskoj dvorani ‘Juan Antonio Samaranch’.

Na svečanosti će biti uručena i posebna priznanja Univerziteta u Sarajevu Zlatna značka Univerziteta u Sarajevu, Srebrena značka Univerziteta u Sarajevu i Povelja Univerziteta u Sarajevu. Posebna priznanja primit će 192 najuspješnija studenta prvog i drugog ciklusa studija i integriranog studijskog programa I i II ciklusa.

– Svečana promocija i dodjela diploma diplomantima i magistrantima Univerziteta u Sarajevu bit će održana u Olimpijskoj dvorani ‘Juan Antonio Samaranch u Sarajevu, u subotu s početkom u 11 sati – saopćila je Služba za odnose s javnošću UNSA.