Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

dvosmislena izjava

Voditeljici na RTRS-u žao što ministar Crnadak nije stradao u nesreći? (VIDEO)

voditeljica

Ministar Crnadak je za medije potvrdio ovu nezgodu, objašnjavajući da je “lisica istrčala na put”, da nije “bilo nikavih posljedica”, te “da su svi živi i zdravi osim lisice”

Igor Crnadak, ministar vanjskih poslova BiH i poslanik u Narodnoj Skupštini RS-a, imao je nedavno manju saobraćajnu nezgodu kada je njegov službeni automobil na cesti između Prijedora i Banja Luke pregazio lisicu.

Ministar Crnadak je za medije potvrdio ovu nezgodu, objašnjavajući da je “lisica istrčala na put”, da nije “bilo nikavih posljedica”, te “da su svi živi i zdravi osim lisice”.

Ovaj bizaran događaj bio je tema Jutarnjeg programa RTRS-a. Nakon što je u rubrici prelistavanja štampe voditeljica pročitala vijest iz novina da je “Crnadak službenim automobilom pregazio lisicu”, citirala je i riječi ministra spoljnih poslova BiH “da u nesreći niko nije stradao osim lisice”.

“Eh, nažalost”, pokušala je biti dvosmislena voditeljica na RTRS-u, ostavljajući utisak kako joj nije toliko žao nesretne životinje, koliko to što ministar Igor Crnadak, nije doživio sličnu nezgodu.

Njen dvosmisleni komentar pogledajte u priloženom videu.