Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zastupnik u NSRS

Vukanović: “Kraj Staška Nestaška i reprezentacije RS u Sarajevu, povukli se pred Bakirom”

vukanovic

“A Dodik je prkosio i govorio mi ćemo se otcijepiti, ne damo, referendum, samostalnost, nećemo podanike u Sarajevu…”, rekao je između ostalog u videu Vukanović

Na skandaloznom “korona-derneku” koji se sinoć održao u sarajevskom Golf Klubu pojavila su se mnoga poznata imena.

Sramotna zabava je održana povodom rođendana šef Klinike za opštu i abdominalnu hirurgiju KCUS-a Jusufa Šabanovića, a cijeli događaj im je “pokvarila” policija koja je sve prisutne kaznila.

Za zabavu se vjerovatno ne bi ni saznalo da na svom Instagram profilu nije snimke objavljivala pjevačica Slađana Mandić. Kako se saznaje, policija je na zabavi zatekla sljedeće osobe: Stašu Košarca, Bojana Markovića, Zijada Blekića, Mladena Stanišića, Ljubomira Mrdu, Nihada Fejzića, Hajrudina Alića, Ajlina Ahmića, Seju Balića, Semira Cerića Koketa, Hajrudin Varešanović (Hari Mata Hari), Mehmedalija Kriještorac, Haris Katlak, Adnan Kuka i Adis Kahvić, kao i konobara.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara BiH Staša Košarac, prisustvom na sinoćnoj privatnoj zabavi u Sarajevu na kojoj nisu ispoštovane važeće zaštitne mjere i preporuke tokom epidemije virusa korona, napisao kraj svog političkog puta, te da u tom pogledu nema nikakve dileme.

Ovim putem na Youtubeu se oglasio i zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović u videu pod nazivom: “Kraj Staška Nestaška i reprezentacije Srpske u Sarajevu”.

“A Dodik je prkosio i govorio mi ćemo se otcijepiti, ne damo, referendum, samostalnost, nećemo podanike u Sarajevu…”, rekao je između ostalog u videu Vukanović: