Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Zbog grafita “Smrt Naseru Oriću” saslušano više osoba

22/06/2015

Staničnom Odjeljenju policije Skelani jučer je mještanin prijavio da su nepoznate osobe u proteklom periodu, na napuštenoj kući u mjestu Rešagići, u općini Srebrenica, ispisali grafite te je s ciljem pronalaska izvršilaca u toku današnjeg dana obavljen informativni razgovor s više punoljetnih osoba s područja Skelana.

Nakon prijave da su na napuštenoj kući u Rešagićima ispisani grafiti “Smrt Naseru Oriću”, “11.juli pobjeda”, policija je izvršila uviđaj na mjestu događaja.

O svemu navedenom obavješteno je i nadležno tužilaštvo koje je naložilo preduzimanje potrebnih mjera i radnji s ciljem identifikovanja osoba koje su ispisale grafite, potvrđeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Iz policije preciziraju da je o svim preduzetim mjerama i radnjama obavješteno nadležno tužilaštvo, kojem će biti dostavljen izvještaj na tužilačku ocjenu i kvalifikaciju djela.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.