Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Želja dječaka Jasmina iz kolektivnog centra rasplakala mnoge (VIDEO)

15/02/2016

U emisiji “Ispuni mi želju” televizije Hayat emitovan je prilog iz koletivnog centra Plane u Stuparima kod Kladnja koji je rastužio mnoge koji su ga gledali.

Skromne želje osmoročlane porodice Hačkić dirnule su mnoge, ali riječi 16-godišnjeg dječaka Jasmina posebno su dirljive.

Jasmin je čak rasplakao i voditeljicu emisije emisije, koja mu je rekla: “Okreni se prema kameri, neka te čuju vršnjaci kako razmišljaš“.

Jasmin je, naime, rekao da mu nisu potrebni skupi mobiteli, računari i ostale stvari koje su mnogim njegovim vršnjacima svakodnevna razonoda. Voli životinje, pogotovo one životinje koje mu omogućavaju da prehrani sebe, svoju sestru i braću.

Ekipa emisije “Ispuni mi želju” uz pomoć svojih gledatelja ispunila je dosta želja osmoročlane porodice Hačkić kao i Jasminovu želju da dobije kozu, a njegov brat novo biciklo.

Humanitarna akcija za njih uskoro se pokreće, za sada ih možete pronaći u Kolektivnom centru Stupari, općina Kladanj.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.