BiH

korona virus

Zeljković: Pogoršana situacija u RS, Štab će donijeti odluke

22/06/2020

U RS u posljednja 24 sata od virusa korona oboljelo je još 60 osoba od 376 testiranih, saopšteno je danas iz Instituta za javno zdravstvo RS

U Republici Srpskoj pogoršana je epidemiološka situacija koja se odnosi na virus korona, a Štab za vanredne situacije procijeniće stanje i donijeti odgovarajuće odluke, izjavio je danas vršilac dužnosti direktora Instituta za javno zdravstvo Branislav Zeljković.

“Institut za javno zdravstvo prati situaciju i adekvanto reaguje. Republički štab za vanredne situacije procijeniće da li je potrebno uvoditi dodatne mjere zaštite ili pooštriti postojeće”, rekao je Zeljković.

On kaže da epidemiološka situacija u pojedinim lokalnim zajednicama zahtijeva pooštravanje mjera.

“To će uraditi krizni štabovi na lokalnom nivou nakon analize epidemiološke situacije”, dodao je Zeljković.

U RS u posljednja 24 sata od virusa korona oboljelo je još 60 osoba od 376 testiranih, saopšteno je danas iz Instituta za javno zdravstvo RS.

U posljednja 24 sata, Institutu za javno zdravstvo RS prijavljen je smrtni slučaj od virusa korona, a riječ je o starijoj ženi iz Teslića sa više udruženih oboljenja.

Do sada je u RS potvrđeno 1.905 slučajeva virusa korona, a preminulo je 120 osoba.

Zašto SIPA-u i Tužilaštvo BiH ne zanima slučaj "šator – bolnice"

Evo vam još jedan dokaz zašto ova država ide korak naprijed, dva nazad! Zašto SIPA-u i Tužilaštvo BiH ne zanima slučaj "šator – bolnice"?! #ShortVideoStory

Gepostet von Fokus.ba am Samstag, 20. Juni 2020

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.