Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vanredni press

Banjalučka policija o sumnjivim golfovima i presretanju djece: Identifikovani vozači

pu banjaluka press
Foto: Nezavisne novine

Kako je navedeno, policija je nakon više prijava građana identifikovala tri slučaja i u njima nema elemenata krivičnog djela

Ni u jednoj dosadašnjoj prijavi vozila koja su navodno presretala djecu u banjalučkim naseljima nema elemenata krivičnog djela, rečeno je na današnjoj vanrednoj pres-konferenciji u PU Banjaluka.

Kako je navedeno, policija je nakon više prijava građana identifikovala tri slučaja i u njima nema elemenata krivičnog djela, a identifikovana su dva auta i dva vozača, javljaju Nezavisne novine.

U jednom slučaju riječ je o djetetu koje je pretrčavalo ulicu mimo pješačkog prelaza, a u drugom je žena koja je vozila bijeli auto i poznavala jedno dijete.

Podsjećamo, nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da se nepoznata osoba iz vozila golf u banjalučkom naselju Lazarevo obratila djetetu i ponudila mu vožnju i novac, potvrdili su ranije za Nezavisne”iz Policijske uprave Banjaluka.

Nakon toga, dijete se prepalo i pobjeglo iz ulice u kojoj se sve dešavalo.

“Nepoznata osoba se obratila maloljetniku, nudeći mu novac i vožnju, što je izazvalo strah i iznemirenost kod maloljetnog djetea, koje se udaljilo iz navedene ulice”, pojasnili su tada iz PU Banjaluka.