Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Brčanska policija zbog ubistva raspisala potjernicu za Mirkom Bosnićem

27/05/2015

Policija Brčko distrikta BiH raspisala je potjernicu za Mirkom Bosnićem, rođenim 1992. godine u Brčkom, zbog sumnje da je povezan s nedavnim ubistvom 23-godišnjeg mladića.

Naime, 23. svibnja oko 4:10 sati u Ulici Nikole Tesle u Brčkom izvršeno je kazneno djelo ubojstva nad osobom s inicijalima M.D.(23) s područja Brčkog.

Do danas je Policija Brčko distrikta BiH poduzela veliki broj mjera i radnji i prikupljen je veći broj dokaza kojima se u izravnu vezu s izvršenjem tog kaznenog djela dovode osobe s inicijalima G.R. rođen 1993. godine i Mirko Bosnić rođen 1992. godine s područja Brčkog.

Dana 24. maja G.R. je lišena slobode i predan Tužiteljstvu Brčko distrikta BiH na daljnje procesuiranje.

S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate na njegovom pronalasku, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da, ako posjeduju bilo kakve informacije o Mirku Bosniću, te podatke dostave Policiji Brčko distrikta BiH na brojeve122 i 049/233-200.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.